13:21 | شنبه 1 دي 1403
Research Analysis Debriefing Day
ادامه حیات انسان بر روی زمین در گرو کاهش "مصرف گوشت"

1397/07/21 02:18

نتایج یک پژوهش بین‌المللی حاکیست

ادامه حیات انسان بر روی زمین در گرو کاهش "مصرف گوشت"

پایگاه خبری راد: محققان طی جدیدترین تحقیقات خود نشان دادند که تا سال ۲۰۵۰ میلادی، جهان نیاز دارد که ۵۰ درصد غذای بیشتری تولید کند تا جوابگوی نیاز نزدیک به ۱۰ میلیارد نفر در کره زمین باشد.

به گزارش پایگاه خبری راد و به نقل از دیلی‌میل، مطالعات جدید نشان می‌دهد، در حال حاضر جهان نیازمند کاهش مصرف گوشت و جلوگیری از هدر رفتن غذا است تا انسان‌ها بتوانند به زندگی خود روی کره خاکی ادامه دهند.

محققان اظهار کردند: اگر انسان‌ها کمتر گوشت مصرف کنند، جهان نیز قادر خواهد بود بدون ایجاد آسیب به محیط زیست، پاسخگوی نیاز تغذیه‌ای جمعیت رو به رشد باشد.

شکست درانجام این عمل می‌تواند سبب تشدید تغییرات اقلیمی، افزایش آلودگی هوا و تخریب منابع طبیعی شود.

بر اساس گفته‌های یک تیم تحقیقاتی بین‌المللی، این امر به نوبه خود می‌تواند زمین را برای زندگی ناامن کند.

بنابر اعلام "سازمان ملل" برآورد شده است که تا سال ۲۰۵۰ میلادی، جهان نیاز دارد که ۵۰ درصد، غذای بیشتری تولید کند تا جوابگوی نیاز تغذیه‌ای نزدیک به ۱۰ میلیارد نفر در سراسر کره خاکی باشد.

بر اساس این مطالعات جدید، وضعیت در جهان در سال ۲۰۵۰ به نحوی خواهد بود که کره زمین دیگر فضای امنی برای بشریت نخواهد بود.

بر اساس این تحقیقات، برای جلوگیری از بروز این مشکل می‌توان رژیم غذایی هر فرد را غنی از سبزیجات، میوه، آجیل و خشکبار کرد.

 

در این رژیم "گوشت قرمز" و "فرآورده‌های لبنی" نیز باید کمتر مصرف شوند.

مرکز تحقیقاتی "آکسفورد مارتین" دانشگاه آکسفورد در این خصوص پیشنهاد داده است که میزان گوشت مصرفی هر فرد در هر هفته حتی به کمتر از یک بار در هفته کاهش یابد.

"سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد"(فائو) اعلام کرده است، حیوانات چهارپا مسئول تولید حدود ۱۴.۵ درصد از کل گازهای گلخانه‌ای جهان هستند.

هیچ راه دقیقی برای رفع این مشکلات زیست‌محیطی وجود ندارد، ولی تغییرات تغذیه‌ای و تکنولوژیکی در کشاورزی دو راه اساسی برای مبارزه با این مشکل هستند.

نتایج این پژوهش در مجله "Nature" انتشار یافت.

 

برچسب ها:

سازمان ملل متحد ،غذا ،فائو